Skrytá ekonomika - Olexa, Milan
Základné vymedzenie pojmu skrytá ekonomika. Časti skrytej ekonomiky. Metódy jej odhadu. Skrytá ekonomika formálneho a neformálneho sektora. Nelegálna ekonomika. Predaj nelegálnych drog.