Poučenie na vyplnenie majetkového priznania podľa zákona SNR č. 511/1992 Zb. v znení neskorších predpisov
Podanie majetkového priznania do 30. septembra 1998, podľa stavu majetku k 1. januáru roka, v ktorom sa majetkové priznanie podáva. Záhlavie majetkového priznania - fyzická osoba, právnická osoba. Údaje potrebné k majetkovému priznaniu. Nehnuteľný majetok. Hnuteľný majetok. Majetkové práva a iné majetkové hodnoty. Sumarizácia. Prílohy k majetkovému priznaniu. Vzory formulárov.