Zmenka ako úverový doklad a platobný inštrument - Jánoš, Daniel
Použitie zmenky ako prostriedku zabezpečenia úveru. Eskontný úver. Práva zmenkového veriteľa. Regresný nárok. Protest zmenky. Uplatnenie regresného práva. Praktické príklady. Teoretické vymedzenie vybraných výrazov používaných v súvislostiach so zmenkou.