Verejná správa vo Švédsku - Búšik, Jozef
Stručná geograficko-hospodárska charakteristika Švédska. Pohľad na verejnú správu vo Švédsku. Úrovne štátnej správy vo Švédsku. Vznik a činnosť miestnej samosprávy vo Švédsku.