Logistika prodeje - prostředek snižování nákladů na distribuci - Gros, Ivan
Vývoj poistných zásob, bežných zásob a zásob výrobkov počas distribúcie v závislosti na počte skladov. Ovplyvnenie nákladov na dopravu, distribúciu a udržovanie zásob počtom skladov. Dva prípady hľadania vhodného rozmiestnenia distribučných centier - prípad, kde je predom určená množina miest, kde je možné distribučné centrum vybudovať a prípad, keď je za priestor lokalizácie považovaný určitý celý región.