Z rozhodnutí Najvyššieho súdu Slovenskej republiky vo veciach daní - rozsudok č. 4 Sž 57//1997 - Schultzová, Anna
Následky nesprávneho uplatňovania nárokov proti rozhodnutiam orgánov verejnej správy - teda aj daňových orgánov podľa príslušných ustanovení Občianskeho súdneho poriadku v rámci ustanovení 244 až 250s Občianskeho súdneho poriadku o správnom súdnictve.