Zriaďovacie výdavky v kontexte daňového práva - Jánoš, Daniel
Právne vymedzenie termínu zriaďovacie výdavky. Obsah zriaďovacích výdavkov pre účely účtovníctva a pre účely zákona o daniach z príjmov. Uplatnenie výdavkov medzi zriaďovateľské výdavky.