Marketingový program ceny v mezinárodním podnikání - Urbánek, Jan
Správne stanovenie ceny v podniku. Rôzne kategórie cien v cenovej politike: nákladová cena, rovnovážna cena, smotánková cena, prieniková (zavádzacia) cena, bežná tržná cena, dumpingová cena, cena uznaná zákazníkom, vnútená cena a transferová cena.