Daňové príjmy v r. 1997 a ich odhad na rok 1998 - Schultzová, Anna
Komplexný pohľad na výšku daňových príjmov štátneho rozpočtu z jednotlivých druhov daní. Dôvody preplnenia dane z príjmov fyzických osôb.