Problémy s cukrom pretrvávajú - Krajmerová, Eva
Problém s nadvýrobou cukru na Slovensku aj v Európe. Osem slovenských cukrovarov a spotreba cukru u nás. Nástroje usmerňovania trhu s cukrom. Model potenciálnej novely o kvotáciách cukru v intenciách zásad EÚ. Vzájomná závislosť pestovateľov a spracovateľov cukrovej repy. Znižovanie počtu cukrovarov v budúcnosti.