Podmienky kúpnej zmluvy v medzinárodnom obchode - Jánoš, Daniel
Uzatváranie kúpnych zmlúv v medzinárodnom obchode. Dohoda OSN o zmluvách o medzinárodnej kúpe tovaru sa stala aj súčasťou právneho poriadku SR. Vývozná obchodná operácia. Dovozná obchodná operácia. Obsah, strany a predmet kúpnej zmluvy. Kúpna cena. Lehota dodania, dodacie podmienky. Platobné podmienky.