Stav slovenského bankovníctva. - Jánoš, Daniel
Základné predpoklady a priebeh transformácie bankového sektora. Banková sústava pred rokom 1990 a v rokoch 1991 až 1997. Súčasné aktuálne problémy v bankovej sústave SR. TOP 10 stredoeurópskych bánk v roku 1996. Vývoj veľkosti bankového sektora. Banky SR podľa výšky dosiahnutého zisku po zdanení za rok 1997.