Alternatívne spôsoby riešenia optimalizácie daňového systému v SR - Burák, Emil
Náčrt alternatívy riešenia optimalizácie slovenského daňového systému v SR. Zmena verejných financií a daňového systému. Zníženie daní a stabilizácia podnikateľského prostredia. Eliminácia daňových únikov a redukcia podielu tieňovej ekonomiky. Porovnanie podielu daňových únikov v SR za roky 1993-1997 podľa kvalifikovaných odhadov s objemom štandardnej trhovej ekonomiky.