Zákon o bankách - Jánoš, Daniel
Postavenie slovenských komerčných bánk upravuje zákon z 20.12. 1991 č. 21/1992 Zb. o bankách v znení neskorších predpisov. Posledná novela bankového zákona bola uverejnená pod zákonom č. 170/11998 Z.z. z 13. mája 1998.