Životné minimum v teórii a v praxi - Rievajová, Eva
Teoretické vymedzenie pojmu životné minimum. Metódy stanovenia životného minima. Základné funkcie životného minima. Druhy resp. hladiny životného minima. Zákon o životnom minime č. 125/1998 Z.z.