Porovnanie zákona o poisťovníctve v SR so zákonmi vybraných krajín - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Oblasť poisťovníctva na Slovensku je upravená zákonom č. 24/1991 Zb. o poisťovníctve. Nedostatky zákona o poisťovníctve. Legislatívne porovnanie poisťovníctva Slovenskej republiky a Maďarska, resp. so zákonmi krajín Európskej únie.