Bezodplatné prevody majetku štátnych podnikov označované ako delimitácie a reštitúcie majetku štátnych podnikov - Kováčová, Zdenka
Delimitácie majetku štátnych podnikov podľa zákona č. 174/1993 Z.z. z 9.júla 1993. Reštitúcie majetku štátnych podnikov podľa zákona č. 87/1991 Zb., zákona č. 267/1992 Zb., zákona č. 403/1990 Zb., zákona č. 319/1991 Zb. Riešenie reštitučných nárokov v nadväznosti na novelizáciu 3 odst. 2 zákona č. 92/1991 Zb. O podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby.