Finančný zisk pri využití optimalizácie cash flow - Jánoš, Daniel
Platná právna úprava daní z príjmov fyzických osôb umožňuje znížiť základ dane o rovnakú výšku daňových odpisov bez rozdielu doby obstarania majetku v bežnom kalendárnom roku. Zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov upravuje spôsob odpisovania hmotného a nehmotného majetku v ustanovení 26 až 33.