Východiská EÚ na posilňovanie konkurencieschopnosti európskych ekonomík - Oberhauser, Ján Artur
Hierarchia aktivít Európskej únie pre trvalo udržateľný ekonomický rast. Úlohy orgánov EÚ v tzv. komunitárnych politikách členských štátov. Posilnenie konkurencieschopnosti priemyslu EÚ ako jeden z hlavných smerov aktivít. Vývoj miery nezamestnanosti v krajinách EÚ v rokoch 1993 až 1998. Dôsledky podpory konkurencieschopnosti v členských krajinách EÚ pre ostatné európske krajiny. Priemyselná politika EÚ.