Realita zhodnocovania rizika zákutia podnikateľských problémov sú mimoriadne pestré - Čunderlík, Dušan
Identifikácia perspektívy firmy nasledujúca po definovaní cieľov a ich zhodnotení v rámci auditu rizika. Overenie správnosti rozhodnutí o implementácii vybraných techník na ošetrenie rizika. Zameranie auditu rizika. Poistný audit a metódy hodnotenia poistných zmlúv. Odporúčaná frekvencia vykonávania auditu rizika vo firme. Príprava písomnej audítorskej správy, jej jadro a vypracovanie plánu poistenia rizika.