Ruská bouře rozvlnila hladinu českého rybníka - Kříž, Milan
Finančná kríza v Rusku a jej vplyv na českú ekonomiku. Konkurenčný tlak firiem na trhu v dôsledku ruského kolapsu. Finančné straty Českej sporiteľne.