Euro - pravidla pro provádění konverzí - Šilha, Roman
Nariadenie Európskej komisie č. 1107/1997 upravuje právnu stránku procesu zavádzania jednotnej európskej meny Euro. Základné pravidlá pri uskutočňovaní konverzie. Konverzia medzi Eurom a Kč.