Zákon o sociálnej pomoci
Koncepcia transformácie sociálnej sféry SR bola schválená Uznesením vlády SR č. 944 z 12. decembra 1995. Úplné znenie zákona NR SR č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci. Základné ustanovenia.