Máme vysoký domáci dopyt? potreba rovnováhy hospodárskeho rastu a životnej úrovne - Husár, Jaroslav
Kontroverzné hodnotenie ekonomického vývoja na Slovensku expertmi politických strán. Sporné body problematiky exportu a importu z hľadiska domácej spotreby a domáceho dopytu. Objasnenie problému pomocou ekonomickej teórie. Inšpiračné príklady.