Státní pomoc na ochranu životního prostředí versus pravidla evropské unie o hospodářské soutěži - Tošovská, Eva
Ochrana životného prostredia z hľadiska podnikovej sféry. Princíp alokácie ekologických nákladov. Harmonizačné pravidlá EÚ pre štátnu pomoc na ochranu životného prostredia. Poskytovanie štátnej pomoci na ochranu životného prostredia v Českej republike.