Kolektívne pracovné právo Európskej únie a sociálny dialóg - Schronk, Robert
Doterajší vývoj kolektívneho pracovného práva Európskej únie. Skúsenosti z uplatňovania dohovorov Medzinárodnej organizácie práce a Európskej sociálnej charty Rady Európy. Najdôležitejšie rozdiely systémov kolektívnych pracovných vzťahov v jednotlivých členských krajinách EÚ. Problémové skutočnosti, ktoré bránia plnému rozvoju kolektívneho pracovného práva. Zástupcovia zamestnávateľov a zamestnancov a inštitucionalizácia sociálneho dialógu. Vývoj a perspektívy sociálneho dialógu. Právna úprava sociálneho dialógu.