Odmeňovanie v spoločnosti s ručením obmedzeným - Vrábeľ, Jozef
Poskytovanie mzdy v spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.). Na odmeňovanie zamestnancov sa vzťahuje zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Ďalšie možnosti poskytovania mzdy v s.r.o. Vydanie vnútorného predpisu. Priame dojednanie mzdy formou individuálnej zmluvy. Minimálna mzda. Minimálne mzdové tarify. Mzdové zvýhodnenie. Splatnosť a forma mzdy. Zisťovanie priemerného zárobku.