Odmeňovanie v príspevkovej organizácii - Ješinová, Ružena
Postup odmeňovania v príspevkovej organizácii podľa dvoch zákonov: zákona č. 143/1992 Zb. o plate a odmene za pracovnú pohotovosť v znení neskorších predpisov, zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a priemernom záväzku v znení neskorších predpisov. Odpovede na niektoré otázky v odmeňovaní zamestnancov v príspevkovej organizácii.