Verejný audit volebných programov
Nadácia F. A. Hayeka Bratislava, prvá slovenská nadácia na podporu trhovej ekonomiky a parlamentnej demokracie, založená roku 1992, vypracovala "Verejný audit programov politických strán". Predmetom analýzy sa stalo celkovo 10 volebných programov.