Nábor a výber pracovníkov ako súčasť plánovania a riadenia pracovných síl - Repková, Kvetoslava
Niektoré otázky náboru a výberu pracovníkov, ktoré tvoria súčasť procesu plánovania pracovných síl a ich riadenia v organizácii. Otázka užitočnosti systematického plánovania pracovných síl organizácie a faktorov vstupujúcich do procesu projektovania ich budúcej potreby. Etapy procesu náboru a výberu pracovníkov. Ukazovatele pomáhajúce pri plánovaní pracovných síl. Typy výberu podľa zdrojov získavania ľudí. Typy výberu podľa účelu. Úlohy personálnych a líniových manažérov v procese náboru a výberu pracovníkov.