Úspěšné personální strategie ze zkušeností VW - Stýblo, Jiří
Nevyhnutnosť prispôsobovania sa podnikov zmenám trhu resp. požiadavkám zákazníkov. Personálna stratégia, pružné personálne kapacity. Orientácia na zákazníka. Zásady personálnej stratégie - program 4M.