Tvorba a použitie zákonných rezerv - Luknárová - Kutišová, Dalila
Ekonomická podstata tvorby a použitia rezerv vo všeobecnosti. Tvorba a použitie zákonnej rezervy na opravy hmotného majetku. Tvorba rezervy na pohľadávky voči dlžníkom v konkurznom konaní.