Podnikateľský zámer a jeho funkcie v manažmente firmy - Čunderlík, Dušan
Definovanie podnikateľského zámeru. Obsah a forma podnikateľského zámeru. Vnútorná funkcia podnikateľského zámeru. Vonkajšia funkcia podnikateľského zámeru firmy. Štruktúra a obsah podnikateľského zámeru. Charakteristika jednotlivých kapitol hlavnej časti podnikateľského zámeru: 1. Charakteristika podniku. 2. Výrobky alebo služby. 3. Marketing. 4. Investičné náklady a zdroje financovania. 5. Výrobný plán. 6. Finančný plán. 7. Vyhodnotenie efektívnosti.