Grafobal, a.s., Skalica - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti - Grafobal, a.s., Skalica. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií spoločnosti. Celkový objem obchodov s akciami na BCPB a RMS.