Poslední vývojové tendence OTC derivátů ve světě - Jílek, Josef
Svetový vývoj v jednotlivých rizikových kategóriách OTC derivátov. Menové deriváty, akciové deriváty, euro a úrokové deriváty, úverové deriváty. Meranie úverového rizika.