Odpočet straty u fyzickej osoby - Faiglová, Svetlana
Komplexná analýza problematiky odpočtu straty. Odpočet straty v predchádzajúcom období. Odpočítavanie straty u fyzickej osoby v súčasnosti. Spoločné ustanovenia o odpočte straty. Postup daňovníka pri vypĺňaní tabuliek.