Komentár k zákonu č. 195/1991 Zb. zo 14. mája 1991 o odstupnom poskytovanom pri skončení pracovného pomeru ... - Kováčová, Jana
Zákon č. 195/1991 Zb. zo 14. mája 1991 o odstupnom poskytovanom pri skončení pracovného pomeru v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 10/1993 Z.z. Zákon sa vzťahuje na zamestnancov zamestnávateľov u ktorých dochádza pri organizačných zmenách alebo racionalizačných opatreniach k rozviazaniu pracovného pomeru výpoveďou danou zamestnávateľom.