Jak snižovat náklady v nákupu - Kubát, Jiří
Problémy a opatrenia na urýchlené znižovanie materiálových nákladov. Východiská využívania nákupných potenciálov. Krátkodobé, strednodobé a dlhodobé znižovanie nákladov.