Opatrenie č. 58/1998, ktorým sa ustanovuje účtovný výkaz a rozsah údajov na zverejnenie z účtovnej závierky ...
Znenie opatrenia č. 58/1998, ktorým sa ustanovuje účtovný výkaz a rozsah údajov na zverejnenie z účtovnej závierky pre nadácie, neinvestičné fondy a neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva. Prílohy k opatreniu MF SR. Výkaz o príjmoch a výdavkoch a majetku a záväzkoch. Vysvetlivky k výkazu NO Úč 1-01.