Změna je život
Segment nepotravinárskeho tovaru v predajniach s potravinami v minulosti a dnes. Princípy ziskovosti tzv. "nonfood" tovaru v potravinárskych predajniach - dôležitá je častá obmena sortimentu a informovanosť o okolitej konkurencii. Sortiment nepotravinárskeho tovaru v závislosti od skladby zákazníkov alebo sezóny.