Pracovné podmienky mladistvých - Rybárová, Mária
Článok VIII. Základné zásady Zákonníka práce upravuje prácu mladistvých. Povinnosť viesť evidenciu mladistvých zamestnancov. Veková hranica mladistvých zamestnancov. Práva mladistvých a povinnosti zamestnávateľov. Práce zakázané mladistvým. Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť mladistvým lekárske vyšetrenie.