Uplatňovanie agrárnej a výživovej politiky a ďalší rozvoj poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu na Slovensku - Gozora, Vladimír
Súčasný stav a perspektívy poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu. Privatizačné a transformačné procesy. Postavenie podnikov v turbulentnom ekonomickom prostredí. Zahraničný agrárny obchod. Úroveň agrárneho manažmentu. Integračné a globalizačné tendencie v pôdohospodárstve.