Variabilní a fixní náklady a výrobková analýza - Šiman, Josef
Členenie nákladov na variabilné a fixné - podľa ich závislosti na zmenách objemu výroby. Väzba na kalkulovanie ceny výrobku. Väzba na výrobkovú analýzu. Hlavné prvky manažérskeho účtovníctva. Praktické uplatnenie výrobkovej analýzy.