Agentúry domácej starostlivosti v závoze - Krištofičová, Dagmar
Na Slovensku sa doteraz lacnejší a humánnejší prístup k liečbe pacienta neujal, ADOS sú zatiaľ najslabším článkom poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Finančné náklady na domácu starostlivosť sú nižšie ako na nemocničnú. Zavádzanie riadenej zdravotnej starostlivosti v USA. Tvorba a zdroje príjmov ADOS v Rakúsku. Humanizácia starostlivosti o chorých a lacnejšie riešenie na Slovensku.