Postavenie daňových subjektov v krajinách OECD so zameraním na nástroje daňových úradov a opatrenia na ochranu daňových poplatníkov - Schultzová, Anna
Právomoci daňových orgánov na kontrolu a vykonávanie týchto činností a spôsob, ktorým sa tieto právomoci uplatňujú. Práva daňovníkov. Základné informácie z prieskumu v krajinách OECD týkajúce sa legislatívnych zmien v nástrojoch daňových úradov a práv daňových subjektov.