Sacher sa stal pojmom
História vzniku slávnej Sacherovej torty, ktorú prvý krát upiekol Franz Sacher. Zrod hotela Sacher, postaveného synom Franza Sachera Eduardom. Duša hotela Sacher - Eduardova manželka Anna. Zmeny v hoteli Sacher po prvej svetovej vojne. Spor o originálny recept na Sacherovu tortu s cukrárstvom Demel. Najvýznamnejší hostia hotela Sacher a jeho súčasné postavenie.