Profesijné a mzdové zmeny na pôde nízka cena práce nie je už výhodou, ale brzdou pozitívnych zmien - Buchta, Stanislav
Vývoj agrárnej zamestnanosti v druhej polovici 90. rokov. Skladba pracovníkov v poľnohospodárstve. Špecifický typ pracovného pomeru v poľnohospodárstve, kedy sa po uplynutí zmluvného vzťahu pracovník vráti do evidencie úradu práce. Sezónna sila v poľnohospodárstve. Nárast nezamestnanosti v agrárnom sektore a dôvody jej prehlbovania. Mzdový vývoj. Súvislosti medzi vzdelaním a mzdou v poľnohospodárstve.