Zahraničný obchod v Slovenskej republike - Oberhauser, Ján Artur
Rôzne postoje k úplnej dovoznej liberalizácii. Vývoj zahraničného obchodu SR v prvých ôsmich mesiacoch roka 1998: pasívne a aktívne saldo zahraničného obchodu, tovarová štruktúra vývozu a teritoriálna štruktúra vývozu a dovozu.