Standardy a vybrané problémy zdanění neziskových organizací - Marek, Jiří
Vymedzenie pojmu nezisková organizácia. Verejný sektor kontra neziskový sektor. Kľúčové body daňového režimu neziskových organizácií. Zdanenie ekonomických aktivít a príjmy z verejno-prospešnej činnosti.