Verejné práce - hodnotenie uchádzačov pri aplikácii viackriteriálneho rozhodovania pri ich obstarávaní - Háp, Ivo
Výber najvhodnejšieho variantu súťažných návrhov u obstarávateľa je náročný proces. Definovanie cieľov. Stanovenie súboru kritérií. Viackriteriálne hodnotenie variantov. Základné skupiny metód používaných pri optimálnom výbere súťažných návrhov: subjektívne metódy, heuristické metódy a exaktné metódy.